Filtrování
Cena (Kč)
47,2 Kč - 1 359,2 Kč
Barva
Stav produktu

Ms Drama gelových laků

Ohnivě červené nehty vždy skvěle ladí ke všemu. Na krátkých i dlouhých nehtech vytváří klasická červená barva vždy dokonalý vzhled. Kolekci gelových laků Nailgel Ms Drama si zamilujete, a to nejen vy, ale i vaši klienti. Protože kolekce gelových laků Nailgel Ms Drama s úžasnými odstíny nejen že zajistí ohromující vzhled vašim klientům, ale také poskytují dlouhodobou ochranu a pevnost nehtů. Ať už jde o ruce nebo nohy vašich klientů, naše gelové laky mají široké využití. Štětec v lahvičce umožňuje rovnoměrné nanesení a každý odstín v kolekci se sám roztéká, takže je velmi snadné je aplikovat.

 


10produkt 110

Věřte, že kolekce gelových laků Ms. Drama nezaručuje pouze snadnou aplikaci, ale také dlouhodobé výsledky. Takže pokud se váš klient chystá do divadla, drama bude pouze na jevišti po úžasných červených gelových lakových Nailgel, které rychle schnou pod UV lampou. Díky tomu váš klient může jít dál a mít úžasné červené nehty, které ho potěší až 5 týdnů.


Nailgel Ms. Drama je středně hustý gelový lak. Kolekce gelových laků, které naleznete na webu nailgel.cz, jsou známé pro rychlou aplikaci a samoroztečení. Gelové laky Ms. Drama jsou ideální pro ty, kteří jsou velkými fanoušky červené barvy. Můžete je používat samostatně nebo jako dokonalý podklad pro ozdoby. Nezapomeňte, červená je opravdovou klasikou, která nikdy nevychází z módy!
Použití gelových laků Nailgel Ms. Drama je velmi jednoduché a rychlé. S odvahou je mohou používat i začínající manikúristky. Jak pracovat s těmito krásnými barvami? Stejně jako s ostatními gelovými laky od Nailgel! Připravte nehty, zmatujte povrch a poté naneste Nailgel Primer. Použijte základní lak a vysušte ho pod UV lampou po dobu 30 sekund. Poté nanesete nádherný odstín Nailgel Ms. Drama ve dvou vrstvách. Po každé vrstvě použijte UV lampu. Nakonec použijte lesklý gelový nátěr Nailgel Top Coat pro dokonalé krytí. Použití kolekce gelových laků Ms. Drama končí "šťastným koncem".