Liquid Builder gel

Nejnovějším vývojem značky Nailgel je Liquid Builder gel stavební gel. Je k dispozici v štětcové nebo lahvičkové variantě, což urychluje práci v salónu. Jeho složení bez HEMA může být řešením i pro ty, kteří jsou na ně citliví. Na stránce nailgel.hu naleznete množství základních látek, které umožňují rychlou a pohodlnou práci, ať už jde o jednoduchou manikúru nebo profesionální stavbu nehtů. Jedním z takových nezbytných základních látek je stavební gel, známý též jako builder gel. Nailgel stavební gely byly navrženy tak, aby poskytovaly dokonalou pomoc v každodenním životě nehtových designérů.

 


6produkt 16

Paletu Liquid Builder barev neustále rozšiřujeme, momentálně jsou k dispozici v nejoblíbenějších odstínech, jako jsou milky a dva krásné cover nude.

Nailgel stavební gely jsou snadno použitelné a jejich dlouhotrvající efekt je geniální. Stavební gely, které jsou k dispozici v našem internetovém obchodě, poskytují optimální základ pro další zdobení nehtů. Použití stavebních gelů může probíhat pomocí šablony nebo technikou tip. Jednou z nejlepších vlastností Nailgel stavebních gelů je, že nevytekají do příkopů. Díky své snadné manipulaci a stabilitě jsou vhodné i pro začátečníky.

Je důležité, abyste mohli vytvořit skutečně krásné a trvanlivé nehty, pokud jsou přirozené nehty správně ošetřeny a připraveny. Po důkladném odmaštění nehtů a základním ošetření si vyberte správnou velikost šablony, poté jemně aplikujte hrudku stavebního gelu na potřebnou plochu pomocí štětce. Poté nechte zvetřít asi minutu pod lampou a poté odstraňte šablonu a klidně začněte tvarovat nehty. Vzniklý povrch je sám o sobě úžasný, ale samozřejmě můžete použít i barevný gel nebo dokonce gelový lak. Na závěr použijte jeden nátěr Nailgel Ultra Shine Top Coat lesklého gelu.