Filtrování
Cena (Kč)
47,2 Kč - 1 672 Kč
Míra pokrytí
Barva
Účinek
Stav produktu

Compact base

Nailgel Compact base gel produktová rodina nabízí široký výběr vynikajících kvalitních základních materiálů pro stavbu nehtů. Tento základní a posilující materiál na umělé nehty je dostupný v mnoha odstínech v našem internetovém obchodě, takže jejich použitím můžeš dosáhnout úchvatného efektu!


63produkt 163

Nailgel Compact base gel je zpevněný UV gel lak základ, který je středně hustý, pružný a přizpůsobuje se tvaru nehtu. Má vynikající přilnavost, můžeš ho použít na zpevnění nehtů, minimální prodloužení nehtů, ale je skvělý i jako základ pro francouzskou manikúru. Jeho vynikajícími vlastnostmi jsou to, že se sám rovnoměrně rozetírá, jako by štětcem, je středně pigmentovaný, nezateká do rýh a tvrdící čas je 45 sekund při použití LED lampy a 2-3 minuty při UV lampě.

Rodina produktů Nailgel Compact base je velmi snadno ovladatelná a je vhodná i pro problematické nehty. Díky inovativní formuli Nailgel Compact base gelu ho můžeš přesně aplikovat v jakékoliv situaci a dosáhnout s ním dlouhotrvajícího a nádherného výsledku. Zkuste i Vy produktovou rodinu Compact base gelů od Nailgel na stavbě a zdobení nehtů pro efektivní a dlouhotrvající nehtovou konstrukci.

Proč bys měl(a) použít Nailgel Compact base gel? Pro dosažení správné přilnavosti, která umožní vytvořit lepivou vrstvu, aby nehty nebo gelový lak mohl vytvořit pevné spojení. Ale pamatuj, že tento stavební materiál pro nehty se těžko drží na hladké, mastné nehtové desce, takže je důležité důkladně připravit povrch. Použití našich Compact base gelů je tak jednoduché, že je mohou s jistotou použít i začínající módní návrháři nehtů. Jakmile jsi udělal(a) modeláž chlupatým štětcem, naneste Compact base gel a poté pokračujte výběrem gelového laku. V tomto procesu nemusíš vyrovnávat. Další způsob použití je fixace Compact base během konstrukce nehtů, poté ho můžeš postupně tvarovat a nakonec uzavřeš proces vrstvou gel-laku, což ti také poskytne úžasný výsledek.