Mr Brown gélový lak

Mr. Brown hnědé odstíny jsou jedinečnými uměleckými díly, které nesou v sobě teplo a kouzelnou eleganci čokoládových tónů. Bez ohledu na délku nehtů, hnědá je vždy módní a nadčasovou volbou. Mr. Brown hnědé gelové laky poskytují absolutní výkon v této paletě barev. Tyto odstíny nejsou jen esteticky ohromující, ale poskytují také dlouhodobou ochranu a pevnost nehtů. Ať už jde o vaše hosty nebo vaše vlastní ruce, naše gelové laky vždy vyzařují jedinečné teplo a nabízejí vynikající kvalitu. Nový speciální štětec uzavřený v jedinečném skleněném obalu zajišťuje snadnou a rovnoměrnou aplikaci, takže se každý může snadno stát profesionálním mistryní manikúry.

 


6produkt 16

Kolekci Mr. Brown byly inspirovány podzimními barvami a jemnými hnědými odstíny čokolády. Dopřejte si potěšení s úžasnými barvami mléčné čokolády, karamelu a čokolády. Podzimní barvy, jako světle hnědá, hrají zvláštní roli v tom, aby vaši hosté vždy vypadali módně a trendově. Proto kolekce gelových laků Nailgel Mr. Brown vždy nabízí elegantní alternativu, zejména pro pečované přírodní nehty.

Vyzkoušejte také gelový lak Nailgel Mr. Brown, který má mimořádně vysokou pigmentaci a vynikající krycí schopnost. 

Členové rodiny produktů Mr. Brown Planet jsou středně hustí a samonanášející se, což vám umožňuje snadno s nimi pracovat, protože neutečou do příkopu. Výsledek je prostě ohromující. Gelový lak Mr. Brown Planet, stejně jako další gely Nailgel, jsou ideální pro začátečníky i zkušené nehtové designérky. Tyto gelové laky mají zvláště krátkou dobu vytvrzování a díky své trvanlivosti zůstávají dlouho v nádherném světle. 

 

Použitím těchto gelových laků můžete okamžitě vytvořit jedinečné a ohromující nehty. Ať už jde o jakoukoli událost, použitím kolekce gelových laků Nailgel Mr. Brown se nemůžete zmýlit. Navíc je můžete ozdobit i strassy nebo jinými nehtovými dekoracemi. Výsledky můžete ještě zvýšit pomocí produktů na nehtovou výzdobu od Nailgel nailgel.